Einde seizoen

Geplaatst op

Dit was het alweer, seizoen 2017-2018 zit erop! Helaas heb ik mijn seizoen niet kunnen afsluiten zoals ik wilde vanwege een blessure, maar wat heb ik genoten!

Progressie

Dit jaar ben ik overgestapt op nieuwe ijzers en dat was in het begin nog wel even wennen! Al snel merkte ik dat het de juiste stap is geweest. Technisch maakte ik grote stappen en de snelheid kwam steeds meer. Helaas kwam de snelheid net wat te laat om me te plaatsen voor de eerste Holland Cup. Maar dat zorgde er juist voor dat ik harder dan ooit ging trainen om er bij de tweede Holland Cup wel bij te zijn! Dit lukte dankzij verschillende trainingskampen en ik liet mij hier van mijn beste kant zien. Dankzij deze prestatie plaatste ik me voor de volgende twee Holland Cups en kon ik mij meten met de absolute Nederlandse top.

Het gevoel

Het gevoel om langzaam weer terug te komen op mijn oude niveau is geweldig. Na een aantal jaren keihard te hebben geknokt, heb ik dit seizoen voor het eerst weer het gevoel gehad dat het er nog in zit. Ik heb onwijs veel plezier in het schaatsen en geniet er elke dag weer van. Dankzij dit plezier lukt het mij om alles uit mezelf te halen, elke training weer.

Volgend seizoen

Volgend seizoen ga ik er dan ook weer vol voor om dit seizoen te overtreffen. Zo hoop ik volgend jaar mee te doen aan mijn eerste NK senioren en me op de Holland Cups weer kan meten met de top van Nederland. Verder ga ik ervoor om technisch en fysiek op mijn top te komen en ga ik genieten van elke wedstrijd en training die ik rij!

En nu?

Nu ga ik de komende 3 weken ongeveer even rust nemen en genieten van andere dingen. Zo loop ik bijvoorbeeld stage bij House of Sports. De afgelopen periode heb ik hard meegewerkt om de Coolste Baan van Nederland zo mooi mogelijk te laten verlopen en dat hebben we mooi afgesloten met een uniek WK Allround in het Olympisch Stadion. Om in dat volle stadion rond te lopen gaf kippenvel en enorm veel motivatie om daar ook ooit een keer te mogen staan..

Op naar volgend seizoen!!!