Eerste trainingskamp

Geplaatst op

Vorige week is het eerste trainingskamp van start gegaan. We zijn met het team naar Leeuwarden gegaan om daar een week te schaatsen en daarnaast ook fietsen en sprongtrainingen te doen.

6 weken geleden heb ik op een training mijn enkelbanden ingescheurd dus het was nog spannend of ik wel mee zou kunnen. Gelukkig is alles meegevallen en heb ik aardig wat mee kunnen doen tijdens het trainingskamp! Het schaatsen ging erg lekker en ik heb ook weer veel nieuwe dingen geleerd. De manier van trainen in dit nieuwe team (sinds kort heet het team Beyond) is voor mij nog erg nieuw, maar ik kan me er wel goed in vinden.

Naast het harde trainen was er ook genoeg tijd voor gezelligheid. Het weer was prachtig en de camping waar we zaten, zat aan een meertje dus kortom, het was een prachtig kamp met een pracht team!

Nu we weer terug zijn, gaan de trainingen gewoon weer verder en gaan we er met zijn allen voor om er een mooi seizoen van te maken. Deze sfeer in de groep doet mij erg goed en ik heb het prima naar mijn zin in dit nieuwe team!