Nieuw team!

Geplaatst op

Een nieuw team!

Het zomerseizoen is ondertussen alweer een tijdje bezig. In mei ben ik van start gegaan in een nieuw team. Komend seizoen zal ik trainen bij de Baanselectie in Alkmaar, onder leiding van Erwin van de Griek en Marieke Stam. Ik hoop in dit team het uiterste uit mezelf te kunnen halen en om me in de winter te kunnen mengen in het senioren circuit!

De trainingen

In de zomer zien de trainingen er voor mij net wat anders uit dan in de winter. In de periode mei tot en met september staan de trainingen volledig in het teken van voorbereiding op de winter. Waar we in de winter voornamelijk op het ijs staan, gaan we nu veel skeeleren, wielrennen, droogtrainen en krachttrainen. Zodra er in juli zomerijs in Leeuwarden en Heerenveen ligt, maken wij hier gebruik van. De trainingen in de zomer zijn vaak zwaarder dan in de winter en het wordt dus aanpoten geblazen!

De meeste trainingen vinden plaats in de omgeving van Alkmaar en dit is voor mij veel reizen. Sponsoren voor komend seizoen zijn nog altijd welkom! Heb je interesse? Ga dan naar deze pagina!

Er zijn ook nieuwe video’s toegevoegd! Neem snel een kijkje op deze pagina!

Een impressie

De afgelopen weken hebben wij getraind op de skeelerbaan, de Klimduin in Schoorl, op de fiets en in de krachtruimte. Tijdens zo’n klimduintraining moeten wij bijvoorbeeld 15 keer deze duin oprennen en tijdens een skeelertraining focussen wij voornamelijk op technische punten. Fietsen daarentegen doen wij vooral om de conditie op peil te houden. De gehele zomer staat in het teken van keihard trainen richting de plaatsingswedstrijden in september. Mijn doel dit seizoen zal dan ook zijn om op een NK sprint/NK afstanden te staan. Afgelopen jaar reserve, dit jaar hopelijk aan de start…

Ik heb in ieder geval heel veel zin in komend seizoen in een nieuw team!