De start van een nieuw seizoen

Geplaatst op

Nadat ik het vorige seizoen mooi had afgesloten met mijn eerste Holland cup, ben ik helaas geblesseerd geraakt. Door een scheurtje in een pees bij mijn enkel heb ik niet optimaal kunnen trainen. Helaas heb ik er op dit moment nog steeds last van, maar gelukkig zit er verbetering in!

Na veel fietsen en krachttraining was het tijd voor een trainingskamp in Inzell (Duitsland) in september. Hier verbleven wij 2 weken en reden we 2 weekenden wedstrijden. Tijdens de trainingen ging het erg goed en ik was ook zeker klaar voor de wedstrijden. Helaas viel het eerste wedstrijdweekend wat tegen. Het tweede weekend verliep echter stukken beter en zat ik zelfs erg dicht op mijn PR op de 1000 meter!

Op dit moment zit ik in een zware trainingsperiode en ga ik over een week weg naar nog een trainingskamp in Inzell. Hier zal ik mij proberen te plaatsen voor de tweede Holland cup en de Utrecht city Bokaal. Afgelopen weekend heb ik een wedstrijd in Heerenveen gereden en ook hier zat ik weer dicht op mijn PR! Dit belooft wat voor de volgende wedstrijden!

 

Dit seizoen zal voor mij in het teken staan om mezelf te verbeteren en uiteindelijk ook mijn tijden verbreken. Door een blessure in de zomer zal het helaas lastig worden om me ook te plaatsen voor de senioren wedstrijden, maar ik ga er alles aan doen om hier wel te staan!

Klik hier  om mijn wedstrijduitslagen te volgen en klik op de twitter volg button om op de hoogte te blijven van mijn resultaten!